(Poistunut julkaisusta)

Kokki Chico's Viikkiin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Tämä kesätyöpaikka tarjoilee rennolla fiiliksellä maustettua ruokaa, herkkuburgereita ja mukavan työporukan. Haemme kesäksi KOKKIA Chicos Viikkiin.

Tässä tehtävässä varmistat Ravintola Chicosin vieraiden vatsojen täyttymisen ja onnellisen hymyn hiipimisen jokaisen asiakkaan kasvoille. Toisin sanoen toteutat keittiössä niin herkulliset burgerit kuin raikkaat kasvis- ja vegaaniruoatkin.

Tullaksesi valituksi työhön sinulla tulee olla taustallasi jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja lisäksi toivomme sinun hoitavan hommasi reippaalla ja itsenäisellä otteella. Kiireisessä ravintolassa tarvitset myös hyvää paineensietokykyä. Chicosissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan.

Työt alkavat keikkavuoroilla jo mahdollisimman pian. Kesäkuusta elokuun loppuun saakka tunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Työaika sijoittuu maanantaista lauantaihin klo 10-21.30 ja sunnuntaisin klo 11-20 välille. Opteam auttaa tarvittaessa muilta paikkakunnilta tulevia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Nappaa pesti Chicosista pikaisella yhteydenotolla!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus