(Poistunut julkaisusta)

Kokki Chico’s Viikkiin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Tämä kesätyöpaikka tarjoilee rennolla fiiliksellä maustettua ruokaa, herkkuburgereita ja mukavan työporukan. Haemme kesäksi KOKKIA Chico’s Viikkiin.

Tässä tehtävässä varmistat Ravintola Chico’sin vieraiden vatsojen täyttymisen ja onnellisen hymyn hiipimisen jok’ikisen asiakkaan kasvoille. Toisin sanoen toteutat keittiössä niin herkulliset burgerit kuin raikkaat kasvis- ja vegaaniruoatkin.

Tullaksesi valituksi työhön sinulla tulee olla taustallasi jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja lisäksi toivomme sinun hoitavan hommasi reippaalla ja itsenäisellä otteella. Kiireisessä ravintolassa tarvitset myös hyvää paineensietokykyä. Chico’sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan.

Työt alkavat keikkavuoroilla jo toukokuussa. Kesäkuusta elokuun loppuun saakka tunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Työaika sijoittuu maanantaista lauantaihin klo 10-21.30 ja sunnuntaisin klo 11-20 välille. Opteam auttaa tarvittaessa muilta paikkakunnilta tulevia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Nappaa pesti Chico’sista pikaisella yhteydenotolla!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Ravintola-alan koulutus
Eduksi luettavat asiat: Työkokemus 1-3v