(Poistunut julkaisusta)

Kokki Chico's Jumboon
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Tämä työpaikka tarjoilee rennolla fiiliksellä maustettua ruokaa, herkkuburgereita ja mukavan työporukan: Haemme KOKKIA Jumbon Chico’siin.

Tässä tehtävässä varmistat Ravintola Chico’sin vieraiden vatsojen täyttymisen ja onnellisen hymyn hiipimisen jok’ikisen asiakkaan kasvoille. Toisin sanoen toteutat keittiössä niin herkulliset burgerit kuin raikkaat kasvis- ja vegaaniruoatkin. Tullaksesi valituksi työhön sinulla tulee olla taustallasi jonkin verran aiempaa kokemusta kokin työstä ja lisäksi toivomme sinun hoitavan hommasi reippaalla ja itsenäisellä otteella. Kiireisessä ravintolassa tarvitset myös hyvää paineensietokykyä. Chico’sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat helmikuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla keskimäärin 80 h/3 viikkoa. Tässä tehtävässä tarvitse hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Lisääthän liitteet hakemukseesi.

Nappaa pesti Chico’sista pikaisella yhteydenotolla!