(Poistunut julkaisusta)

Kokki / Chef
HUONE

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Liity joukkoomme, kun viemme HUONEtta maailmankartalle.

We aim high. We love our customers. We are human.

Meidän arvomme keskittyvät ihmisiin. Puhumme jatkuvasti ideoista, joilla ylitämme asiakkaidemme odotukset –  ‘Exceeding Customers’ Expectations’. Ainoa tapa tehdä tämä hyvin on rakentaa mahtava työympäristö. Yhdessä huolehdimme, että asiakkaamme lähtevät hymy huulilla päivän jälkeen ja haluavat tulla uudestaan takaisin. Sama pätee tiimiimme: haluamme, että jokainen työntekijä lähtee kotiin energisenä ja saapuu seuraavana päivänä hymyillen takaisin.

HUONE aikoo laajentua kaikkiin maailman suurimpiin kokous- ja konferenssikaupunkeihin. Emme väitä tietävämme kaikkea, mutta opimme ja kehitymme yhdessä joka päivä. Siksi etsimme jatkuvasti parhaimpia tekijöitä liittymään joukkoomme. HUONEen palkittu yrityskulttuuri on asia, jota vaalimme ja jonka eteen teemme jatkuvasti töitä. Tapahtumamaailma on hektinen ja villi. Me lupaamme hauskan työympäristön, jossa mikään päivä ei ole samanlainen! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja koet olevasi seuraava HUONElainen, lähetä CV:si meille ja kerro mikä tekee sinusta huipputyypin!

Kokki (kokoaikainen, 2 paikkaa)

Etsimme kahta luovaa ja osaavaa kokkia HUONEen palkittuun ja kasvavaan tiimiin, osaksi pian avattavaa HUONE Kampin toimipistettä (Malminkatu 30).

Ruoka on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa ja tämä näkyy vahvasti HUONEella. Keittiömme on erikoistunut aasialaiseen makumaailmaan ja käytämme aina mahdollisuuksien mukaan ekologisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Valikoimassamme on myös tuotteita aamiaisista iltapäivätarjouluihin, sekä buffet-illallisia. Menut kehitetään yhteistyössä keittiötiimin kanssa, asiakaskokemus edellä. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakaspalautetta myös ruokatarjoilujemme osalta.

Työnkuva:

  • Ruoanvalmistus HUONEen standardien mukaisesti
  • Keittiön inventaarion tekeminen ja hallinta
  • Menujen suunnittelu esimiehen ja keittiötiimin kanssa
  • Hygienialainsäädännön noudattaminen
  • Keittiön standardien ja puhtauden ylläpitäminen
  • Asiakaspalautteeseen reagoiminen
  • Keittiöhenkilökunnan rekrytoinnissa ja koulutuksessa avustaminen

Odotamme sinulta:

  • Alan tutkintoa ja 3-5 vuoden kokemusta keittiötyöskentelystä
  • Yrityskulttuurin ja tiimityöskentelyn tärkeyden vaalimista
  • Tarkkuutta ja nopeaa reagointikykyä palautteeseen
  • Psyykkistä ja henkistä kestävyyttä vauhdikkaassa tapahtumaympäristössä
  • Ruokatrendien seuraamista ja innostusta kokeilemaan uutta
  • Vähintään aasialaisen keittiön perustietämystä

Tarjoamme:

  • Vapauden päästä toteuttamaan ja kokeilemaan myös omia reseptejä
  • Jatkuvaa kehitystä nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä
  • Kansainvälisen ja rennon työympäristön
  • Palkitun yrityskulttuurin, jossa välitämme jokaisesta työntekijästä
  • Pääsääntöisesti säännöllisen työajan päiväsaikaan sekä useimmiten heinäkuulle sijoittuvan loman, normaalin työajan
  • Erittäin kattavan työterveysvakuutuksen (työkykyvakuutus)
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Rahanarvoisia etuja: aamiainen, lounas, erittäin kattava vakuutus, henkilöstöjuhlat (rapujuhlat, viini&juusto illat, pikkujoulut, matkat tuloksekkaan vuoden päätteeksi ja paljon muuta!)

Viimeinen hakupäivä 1.8.2018

Hae täällä: https://www.recright.com/careers/en/huone/full-time-chef-huone-kamppi-2-positions-5ae1d3a72a86fd5977cc6d5c

 

---

Join us to put HUONE on the world map.

We aim high. We love our customers. We are human.

HUONE is a full-service meeting venue helping our customers to achieve the best results in their meetings and events. We are a next-generation company that runs based on trust like a family. It’s all about our people, it always has been, it always will be. In HUONE, we have a purpose: We want to create unforgettable memories for our guests AND our colleagues. HUONE has meeting venues in Helsinki Jätkäsaari, Singapore and is opening the next HUONE Kamppi in Malminkatu 30.

You see, a big part of HUONE’s company value revolves around ‘Exceeding Customers’ Expectations’. We do this by creating a great work environment for our team. Together, we make sure every guest leaves happy and wants to come back again. The same applies to our team: every employee goes home happy, looking forward to the following day where they have the opportunity to make a difference.

HUONE is going to all the major meetings & conferences industry cities in the world. We don’t know it all, but we are learning and improving every day. That’s why we are always on the lookout for talented individuals to join us. Our awarded company culture is something dear to us and we work to improve it every day. The event’s world is a crazy one. We promise a fun working environment, where every day is never the same! If you are destined to be one of us, please send your CV here and tell us what you are great at!

Chef

We are looking for two enthusiastic, creative and fully-qualified Chefs to join our dynamic team at our soon-to-open HUONE unit in Kamppi.

We consider food to be one of the most important parts of a successful event. Our innovative kitchen features Asian fusion cuisine, with a strong commitment to using seasonal ingredients from local farmers as much as possible. We offer a wide selection of breakfast and lunch buffet items, salty and sweet snacks, fruity refreshments, and sumptuous dinners for our customers. You will get to produce innovative dishes, experiment with various recipes and enhance the overall dining experience for our customers.

Job Description:

  • Produce food according to HUONE values, standards and orders,
  • Order and monitor kitchen supplies,
  • Design menus together with the F&B manager,
  • Manage kitchen hygiene and sanitation,
  • Keep up the presence & cleanliness of all kitchen areas,
  • Obtain feedback from customers, and
  • Assisting with recruitment and training of kitchen and host staff.

Job Requirements:

  • 3-5 years of experience in the field, chef certification is a must,
  • Understand the value of having a strong company culture and the importance of teamwork,
  • Passion for culinary arts and attention to details,
  • Physical and mental strength,
  • Have a good business sense, able to take feedback and make changes,
  • Be able to multitask, react to unexpected circumstances and work under pressure, and
  • Be aware of food trends and dare to experiment.

We offer:

  • Freedom to use your creativity in culinary art,
  • Endless learning within a high growth company and an international roadmap,
  • Working environment in an exciting and fun venue with a team of diversity,
  • An award-winning company culture that takes care of its people,
  • Mainly stable daytime working hours and proper holidays
  • A full coverage through our work insurance (työkykyvakuutus)
  • Competitive salary with a possibility to yearly raises through good performance, and
  • You know, all the important benefits: breakfast, lunch, insurance, annual crayfish party, wine & cheese evenings, annual company trips when we succeed, plus much more!

Last date to apply: 1.8.2018

 Apply here: https://www.recright.com/careers/en/huone/full-time-chef-huone-kamppi-2-positions-5ae1d3a72a86fd5977cc6d5c