(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Casa Largo, Helsinki
HOK-Elanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vakituista, osa-aikaista (90h/3vko) kokkia Ravintola Casa Largoon. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Casa Largo - espanjalaisia makuja

Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä valmistamme rennolla otteella herkullisia makuja aina tapaksista paellaan ja crema catalanaan. Monipuolinen juomavalikoima ja asiantunteva palvelu mahdollistavat asiakkaallemme aidon espanjalaisen elämyksen, jota erinomainen palvelumme korostaa.

Mikäli intohimosi on espanjalainen ruoka ja rakastat aitoja hyviä makuja, olet etsimämme kokki! Pärjätäksesi osaavassa joukossamme, tarvitset kokin koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemusta. Viihdyt tiimissä, kiire ei ole kauhistus ja haluat kehittyä yhä paremmaksi ammatissasi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, luotettavan työnantajan ja iloiset työkaverit. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Edellytämme sinulta

- aikaisempaa kokemusta kokin työtehtävistä
- intohimoa ruoan valmistamiseen
- paineensietokykyä
- sujuvaa suomenkielentaitoa


Tarjoamme sinulle

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
- luotettavan työnantajan
- iloiset työkaverit
- ison talon edut
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi