Kokki, Café-Restaurant Ursula
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Kesäksi töihin legendaariseen Café restaurant Ursulaan?

 

Olympiavuonna 1952 perustettu Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänä päivänä Ursula on kuuden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhteisöjen työn tukemiseen.

 

Ursula Kaivopuiston rannassa on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuiston ympäristö, toimii pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

 

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä.

 

www.ursula.fi


Haemme kesäksi Cafè Ursulaan osaavia kokkeja.

Työtehtävät Ursulassa ovat monipuoliset. Tehtäviin kuuluu mm. lämpimien ja kylmien ruokien valmistus, leipominen sekä suolaisten ja makeiden vitriinituotteiden valmistus.

Tuotteet pyritään valmistamaan itse suosien vastuullisuutta, luomua sekä kotimaisuutta. Ursulan ruoka tekee hyvää.

Ursulassa on tarjolla aamiainen ja lounas, laaja valikoima herkullisia vitriinituotteita sekä runsas sunnuntaibrunssi.

Kokeilta toivomme alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta sekä motivoitunutta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Omalla ammattitaidollasi takaat, että jokainen asiakas saa herkullista ja tasalaatuista ruokaa ja asiakastyytyväisyys pysyy luokassaan. Työpanoksesi on tärkessä osassa täydentämässä koko tiimiä. 

Työ dellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä.

Kovimmat kiireet sijoittuvat kesä-elokuulle. Toivoimme kuitenkin valmiutta aloittamaan työt osa-aikaisesti jo ennen kesää. 

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaa sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

Tartu Ilon kautta kesään ja lähetä meille hakemuksesi.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Sanna Laine
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
0503226281
sanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222734
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki