Kokki, Cafe & Bistro Kotojärvi, Laukkoski
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Cafe & Bistro Kotojärvi sijaitsee Kotojärven Kartanon maisemissa, golfviheriöiden keskellä, vain 45 km Helsingistä.
Ravintolassa tarjoillaan buffet-aamiaista ja brunssia, lounasta sekä ala carte annoksia. Ravintola toimii myös Kotojärvi Golfin klubitalon golfravintolana. Pitopalvelu tarjoaa palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Etsimme kokkia kesäksi Cafe & Bistro Kotojärvelle.

Tehtävänäsi on valmistaa aamiaista, buffetlounasta, ala- carte annoksia, sekä tarjoilut isompiinkin tapahtumiin ja juhliin.
Vuoroissa työskennellään usein yksin, joten hyvä paineensietokyky ja kokemus yksintyöskentelystä lasketaan eduksi.
Hakijoilta edellytämme aikaisempaa työkokemusta kokin työstä tai alan koulutusta. Hygieniapassia sekä voimassaolevaa salmonellatodistusta.

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin, mutta mikäli etsit osa-aika työtä esim. ilta, aamu- tai viikonloppupainotteisesti, on työajoista mahdollista sopia myös käytettävyytesi mukaan.

Työn aloitusajankohta on sovittavissa, sekä palkkaus tehtävään solmitaan sopimuksen mukaan.


Lisätietoja antaa:

Sanna Laine
Smile Henkilöstöpalvelut
sanna@smilepalvelut.fi
0503226281

www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136071
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Pornainen