(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Bufferi Oy (Pirkkala & Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Asiakkaamme Bufferi Oy on laadukasta cateringia ja maistuvia lounasbuffeita tarjoava yritys, jonka ravintolat toimivat sekä Golf Pirkkalan että Nokia River Golfin yhteydessä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta yhdessä viihtyisien tilojen kanssa tekevät ruokailuhetkestä mukavan elämyksen. Valoisien ja avarien tilojensa ansiosta ravintolat soveltuvat erinomaisesti myös yritystapahtumien järjestämiseen ja juhlakäyttöön. Lue lisää asiakkaastamme osoitteessa https://bufferi.com.

Etsimme nyt asiakkaallemme aktiivista ja monitaitoista

KOKKIA

työskentelemään sekä Pirkkalan että Nokian ravintoloissa.

Pääset monipuolisen työnkuvan kautta valmistamaan niin lounasta, ala carte -annoksia kuin myös erilaisiin tilaisuuksiin tehtäviä tarjoiluja. Mukava työyhteisö takaa työssä viihtymisen.

Odotamme sinulta alaan soveltuvaa koulutusta, työkokemuksen kautta kehittynyttä ammattitaitoa sekä reipasta ja tehokasta työotetta. Olet tottunut valmistamaan buffet-tyylistä ruokaa suurille joukoille, mutta pärjäät myös catering-annosten parissa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat työn hoitamista, sillä työvuoroja on mahdollisesti sekä Pirkkalan että Nokian ravintoloissa. Sinulta löytyy myös hygieniapassi. 

Ravintolat ovat auki aamuvarhaisesta iltamyöhään (klo 6.30 - 22.00) viikon jokaisena päivänä, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työtunteja on tarjolla kokoaikaisesti etenkin kesäsesongin ajan, kuitenkin säävarauksella. Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen työsuhde, joka alkaa pääsiäisenä ja kestää aina loka-/marraskuulle asti. Palkkauksen pohjana käytetään alan TES:iä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.