(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Blackstage, JYP Jyväskylä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

JYP etsii ylivoimaista kuudetta pelaajaa kokkailemaan VIP Blackstagelle Jyväskylän LähiTapiola Areenalle. 

https://www.jypliiga.fi/

https://www.jypliiga.fi/vip/blackstage/

BlackStagella nautitaan liigaviihteestä ylellisesti ilman jonoja tai ruuhkaa. Kokin työtehtäviin kuuluu monipuolinen ruuan valmistus, laadukkaiden raaka-aineiden käsittely sekä annosten ja reseptien suunnittelutyötä. Blackstage on tilausravintola, jossa valmistetaan kolmen ruokalajin illallisia maksimissaan 30 hengen porukoille.

Hakijalta edellytetään kokin ammattitutkintoa sekä työkokemusta, joten olethan jo useamman tovin keittynyt erilaisissa liemissä. Haemme henkilöä, joka pystyy sitoutumaan ja työskentelemään lähes kaikissa JYP:n kotipeleissä. Työpäivät kestävät n. 8-10 tuntia.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työn aloitus 2.10.2020.

Sopivan henkilön löytyessä tehtävä täytetään heti. Parhaimmat mahdollisuudet ovat siis, kun lähetät hakemuksen nyt, etkä missaa tuhannen taalan paikkaa.

Voit hakea tästä suoraan http://smile2.likeit.fi/apply/146323219, täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja liitä matkaan CV. Tsekkailemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme hakijoita haastatteluun sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.

JYP rekrytoi yhteistyössä Eezyn kanssa.

 

Lisätietoja saat Ruuskan Metulta merja.ruuska@eezy.fi

 

www.eezygroup.fi

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

 

Lisätietoja: www.eezy.fi