Kokki - Bistromax Oy, Ravintola Mr Jones, Rauma
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

SINÄ KOKKI

Mr Jones etsii juuri sinua!

Mr. Jones oli merimiestarinoissa elävä legendaarinen maailmanmatkaaja, jonka elämäntehtävänä oli tarun mukaan käydä maapallon joka kolkassa keräämässä kokemuksia ja tapaamassa erilaisia ihmisiä. Mr. Jonesin intohimona oli myös saada makuelämyksiä eri maiden keittiöiden herkuista. Hänet tunnettiin kaikkialla leppoisana seuramiehenä, jolta tarinaa riitti niin kauan kun ruokaa ja juomaa vain piisasi. Mr. Jonesin rakkain paikka maailmassa oli Rauma. Kaupungista tuli hänelle kotisatama, jonne maailman merten takaa oli hyvä tulla ja olla niin kuin kotona. Raumalle hän perusti nimeään kantavan seurustelu- ja ruokaravintolan. Nyt Mr. Jones toimiikin yökerho Dominon alakerrassa kaupungin suosituimpana ruoka- ja seurusteluravintola. Mr. Jones on oivallinen paikka alkuillan ruokailuun ja pieneen vauhdinottoon. Mr. Jonesin yhteydessä on myös 15 hengen kabinetti. 

---------- 

Mitä etsimme 

Haetaan jo työnsä osaavaa kokkia mukavaan ja haasteellisen työympäristöön. Misaus ei ole sinulle taakka, sekä kestät parilan lämmön ja olet hyvä tiimipelaaja. 
Pidät ruuanlaitosta ja huolehdit siisteydestä ammattimaisesti.

Työ aluksi osa-aikaista, mutta mahdollisuus myöhemmin kokoaikatyöhön.


---------- 

 

Mitä odotamme hakijalta 

Etsimmämme kokki on jo jonkin verran työkokemusta omaava ja itsenäiseen työhön kykenevä.

Odotamme  työnhakijoilta:

  • Hygieniapassi
  • Alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta kokin työstä
  • Joustavaa ja reipasta työasennetta

 

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Lähetä avoin hakemus, antti.laine@ravintola.fi

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Antti Laine, 0458597373, 
antti.laine@ravintola.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1150451
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Rauma