Tietoa tehtävästä
Haemme asiakkaallemme Ravintola Rouxin pisteelle Lahden satamassa Kokka Bistro&Bariin á la carte kokkia kesäkaudeksi!
Työssäsi tulet valmistamaan toinen toistaan herkullisempia à la carte -annoksia ravintolan asiakkaille. Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta alalta, sillä tehtävässä tulet saamaan vastuuta ja olet tärkeä osa asiakastyytyväisyyttä. Tehtävässä pärjäämiseen tarvitset omatoimisuutta, hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Toivottavasti olet myös luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja hymysi ei hyydy pienessä kiireessäkään. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.
Työt keskittyvät kesälle 2024 ja aloitus toukokuussa, tarkempi aloitus päivä on sovittavissa. Työsuhde jatkuu elokuun puoliväliin, tarkemmat päivämäärät on sovittavissa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa myös viikonloppuisin, joten jousto työaikojen suhteen on eduksi. Työaika kesällä on keskimäärin 90-112,5h/3vko ja palkkaus sopimuksen mukaan.
Tehtävässä hygieniapassi on pakollinen ja anniskelu/alkoholipassi on toivottava. Kohde on erittäin helposti saavutettavissa julkisilla, omalla autolla eikä matka Lahden keskustasta kävellenkään ole pitkä.
Tule osaksi iloista ja aurinkoista Bistro Kokan tiimiä!
Täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi.
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 6.5.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.