(Poistunut julkaisusta)

Kokki Attendon hoivakotiin
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Etsimme Raumalle Attendon hoivakotiin vakituiseen työsuhteeseen kokkia.

Tässä työssä korostuu monipuolisuus. Työnkuvaan kuuluu ruoan valmistus, tukkutilausten tekeminen ja keittiön sekä yleisten tilojen siivous. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat olla mukana loihtimassa asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Työ edellyttää myös hygieniapassia, kokin ja/tai laitoshuoltajan tutkintoa, riittävää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia.

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja Fennian vakuutuksista.

Lue lisää osoitteessa https://attendokeittio.fi/rekry/.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruoan ja siisteyden kautta! Attendo tarjoaa töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan järjestelmän kautta. Hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Työt alkaisivat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Meiju Ilander puh. 050 505 6687.

Löytyyhän sinulta jo:

• Hygieniapassi

• Riittävä suomen kielen taito

• Ajokortti