(Poistunut julkaisusta)

Kokki Arkean hoitamaan Tilkkaan
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Arkeassa asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä päästään tarjoamaan hyvää, jopa erinomaista palvelua. Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Arkean käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Näin Arkeassa varmistetaan, että arki rollaa ja rokkaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla!

Haemme nyt KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin.

Työssäsi tulet työskentelemään Arkean uudessa toimipaikassa Tilkan pääkeittiössä, osana uutta motivoitunutta tiimiä! Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja catering-tilaukset. Toimipaikka sijaitsee Tilkan entisen sotilassairaalan historiallisessa miljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnkuvaasi kuuluu kuormien vastaanotto ja purku yhdessä kollegoittesi kanssa, ruokien esivalmistelut, valmistus ja esille laitto, tiskipisteen ylläpitoon osallistuminen. Myös tilojen puhtaanapito sekä päivittäinen omavalvonta ja laaduntarkkailu ovat osa jokapäiväistä työnkuvaasi.

Sinulla on halu tehdä ravitsevaa ja maukasta ruokaa, erikoisruokavalioita unohtamatta ja kustannustehokkaasti. Osaat toimia keittiössä turvallisia toimintatapoja käyttäen, iloisella asenteella! Et pelkää hektisiä tilanteita etkä uuden oppimista. Reseptiikan noudattaminen on sinulle tärkeää, tasaisen laadun takaamiseksi asiakkaillemme. Sinulta löytyy myös kyky toimia oma-aloitteisesti.

Työssä edellytetään alan perustutkintoa tai muuta työssä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinut perehdytetään tehtäviin ja pääset tekemään kivassa uudessa työporukassa vaihtelevia keittiön työtehtäviä esimiehesi johdolla. Ravitsemuspassi, ympäristöosaaminen sekä Aromi-ohjelman tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta työtä on keittiön puolella myös viikonloppuisin. Työt alkavat heinäkuun lopussa.

Työllistyt Arkean työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tule mukaan Rokkaamaan ja Rollaamaan kanssamme!