(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Arctic City Hotel & Arctic Light Hotel, Rovaniemi
City Hotelli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?
Haemme nyt keittiöpuolen huippuosaajaa Arctic Hotel Collectioniin

Etsimme ammattitaitoista kokkia Arctic Hotel Collectioniin.

Sinulla on tehtävään tarvittava koulutus ja kokemusta vastaavasta työstä. Osaat valmistaa sekä a la cartea että buffettia. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva huhtikuun alusta alkaen, mutta myös osa-aikainen sekä keikkaluontoinen työ on mahdollista. Aloitus voidaan sopia myös erikseen. Työvuoroja voi olla mahdollisesti sekä Arctic Light Hotelissa että Arctic City Hotelissa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Barona Lapin toimisto. Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Hae mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!