(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Haemme Vantaalla sijaitsevaan henkilöstöravintolaan pätevää, innostunutta ja ennen kaikkea positiivisen asenteen omaavaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit sujuvasti osana tiimiä, pystyen myös itsenäiseen työskentelyyn ja valmistat maistuvaa lounas- ja tilaustarjoiluruokaa. Huolehdit osaltasi ruoan laadusta unohtamatta oleellisinta eli makua. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot ja seuraat mielelläsi oman alan trendejä. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkeen klo 6.30 - 18.00 välille, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
- ammattiylpeyttä ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan
- ahkeruutta, hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa


Tarjoamme sinulle

- työhyvinvointiin panostavan työyhteisön
- mahdollisuuden olla kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä
- ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249