(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Lappi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Antell Eskimoon Lappiin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KOKKIA

Työ koostuu pääasiassa henkilöstöravintoloiden monipuolisista kokin tehtävistä. Sisältäen lounaan, vitriinituotteiden ja salaattien valmistusta, astiahuoltoa ja siisteyden ylläpitoa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu, myynti ja kassatyöskentely salin puolella.

Etsimämme kokki pystyy työskentelemään yksin mutta osaa tarvittaessa täydentää tiimiä. Olet valmis työskentelemään itsenäisesti ottaen haasteita ja vastuuta vastaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti jouluun asti. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ja 7.30-14.00 välille. Työsopimus kirjoitetaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Jos koet olevasi keittiön rautainen moniosaaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, valmiina hektiseen työhön, niin jätä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

- kokin koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
- reipasta otetta työhön
- asiakaspalveluasennetta
- kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
- monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- mahdollisuuden työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU