(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Haemme Antell Allergiatalolle Helsinkiin dieettikokkia.

Etsimme reipasta, ammattitaitoista ja vastuullista dieettikokkia, joka viihtyy pienten asiakkaidemme keskellä. Päivittäinen tekemisesi koostuu mm. allergiapäiväkodin aamupalan, lounaan ja välipalan valmistamisesta. Huolehdit raaka-aineiden käytöstä ja ruoan laadusta.

Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen dieettiruokien valmistamiseen, ratkaisukeskeinen asenne sekä halua kehittyä työssäsi. Olet vahva alan ammattilainen, jonka intohimona on valmistaa ruokaa isolla sydämellä alusta asti itte tehtynä. Erikoisruokien valmistamisen ammattitutkinto edellytetään sekä edellytämme hygieniapassia.

Työvuorot sijoittuvat keskimäärin klo 7-15 välille. Työ on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.


Edellytämme sinulta

- dieettikokin ammattitutkintoa sekä vahvaa kokemusta dieettikokin työtehtävistä
- Halua tehdä hyvää ruokaa, josta voi olla ylpeä
- Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- arvokkaan ja mielenkiintoisen työympäristön
- työhyvinvointiin panostavan työyhteisön
- mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi