(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2019
Antell - Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista, aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä. Antellin ravintoloissa ruoka valmistetaan omilla resepteillä, joissa saa näkyä tekijänsä kädenjälki.

Etsimme KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, joka haluaa toteuttaa Antellin asiakaslähtöisiä arvoja. Sinusta löytyy positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Olet ammattiylpeä ja aidosti kiinnostunut työstäsi. Sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta lounaan valmistuksesta ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös itsenäisesti.

Työvuorot sijoittuvat keskimäärin klo 7-15 välille Antellin pääkaupunkiseudun ravintolaan.
Työ on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- dieettikokin ammattitutkintoa sekä vahvaa kokemusta dieettikokin työtehtävistä
- Halua tehdä hyvää ruokaa, josta voi olla ylpeä
- Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- arvokkaan ja mielenkiintoisen työympäristön
- mahdollisuuden työskennellä joustavasti myös muissa asiakasyrityksissämme
- töitä oman käytettävyytesi mukaan


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi