(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Antell-Ravintolat Oy aloitti ravintolatoiminnan Vallilassa kesäkuussa 2015. Korttelin galleriakäytävän varrella sijaitsevat ravintolat ovat korttelin sydän, jossa ihmiset viihtyvät. Gallerian käytävillä ruokaillaan, kahvitellaan ja tehdään töitä. Yhteensä kuusi ravintolaa palvelee noin 5000:ta asiakasta aamusta iltaan.

Haemme nyt Galleria- kortteliin Lounasravintola Hellaan

KOKKIA

Haemme pätevää, innostunutta ja työssään joustavaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Sinulta löytyy intohimoa valmistaa ruokaa isolla sydämellä alusta asti itte tehtynä. Sinulta löytyy jo kokemusta isoista ruoanvalmistusmääristä ja omavalvonta sekä ruoan turvallisuus maun ohella ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot ja seuraat mielelläsi alan trendejä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja valittu työntekijä tulee työllistymään Antellin omaan organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Halua tehdä hyvää ruokaa, josta voi olla ylpeä
- Joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi
- Ammattitaitoiset työkaverit
- Perhehenkisen työyhteisön
- Vakituisen päivätyön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meitä kiinnostaa tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerro myös niistä!


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249