(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell-Ravintolat Oy, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Antell-Ravintolat on suomalainen perheyhtiö ja tunnettu antamastaan laatutakuusta: "itte tehty". Antellilla halutaan tarjota puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää ja tuoksuu hyvältä.

Haemme nyt

KOKKIA

Espoon Otaniemessä sijaitsevaan henkilöstöravintolaan. Etsimämme henkilö on työssään joustava ja vastuullinen, joka seuraa ruoka-alan trendejä ja viihtyy myös asiakkaiden keskellä. Hakijalta löytyy intohimoa valmistaa ruokaa isolla sydämellä alusta asti itte tehtynä. Työ on vakituinen ja pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.


Edellytämme sinulta

- Alan koulutusta
- Joustavaa, positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- Kykyä suunnitella tekemistä ja ruokatuotteita sekä taloudellista ajattelua
- Halua tarjota vain parasta


Tarjoamme sinulle

- Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää työtäsi
- Nykyaikaiset työkalut ja upeat puitteet
- Ammattitaitoiset työkaverit
- Perhehenkisen työyhteisön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meitä kiinnostaa tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerro myös niistä! Tehtävässä työllistyt suoraan Antellin omaan organisaatioon. Antell-Ravintolat Oy tarjoaa näköalapaikan henkilöstöravintola-alan huipulta, perhehenkisen työyhteisön ja kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi