(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Antell ravintola Saimaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Haemme uuteen Antell ravintola Saimaaseen pätevää, innostunutta ja ennen kaikkea positiivisella asenteella olevaa KOKKIA keikkatyöhön ja lomasijaisuuksiin.

Toimit sujuvasti osana tiimiä, pystyen myös itsenäiseen työskentelyyn ja valmistat maistuvaa lounas- ja tilaustarjoiluruokaa. Huolehdit osaltasi ruoan laadusta unohtamatta oleellisinta eli makua. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot ja seuraat mielelläsi oman alan trendejä.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja valitun henkilön välillä. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin ja myös viikonloppuihin. Työvuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan.


Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
Hymyilevää ja iloista asennetta työhön
Ammattiylpeyttä ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan
Ahkeruutta, hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen
Monipuoliset työn ja työhyvinvointiin panostavan työyhteisön
Mahdollisuuden olla kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä
Ison organisaation tukiverkoston


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi