(Poistunut julkaisusta)

Kokki äitiyslomasijaisuuteen Imatralle
Imatran Kylpylä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Imatran Kylpylä Oy
Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, a la carte, kahvilat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä lomalla kaiken ikäisille.
Toimenkuva
Etsimme Imatran Kylpylän ravintolamaailmaan ammattitaitoista kokkia äitiysloman sijaisuuteen. Etsimämme henkilö on alansa ammattilainen, jolla on halu kehittää ravintolan tarjontaa ja tuottaa makuelämyksiä asiakkaille. Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö. Tässä työssä pääsee työskentelemään vaihtelevasti a la carte- ja buffetruokien parissa. Tämä työpaikka on sinulle, joka haluat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisessa työympäristössä!
Odotamme sinulta
Olet etsimämme osaaja, jos
- arvostat ammattiasi ja haluat myös ylläpitää ja kehittää ammattitaitoasi
- työskentelet joustavasti ja sujuvasti myös kiireisinä aikoina
- sinulta löytyy ravintola-alan koulutus sekä työkokemusta kokin työtehtävistä
- sinusta löytyy iloista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
- olet hyvä työkaveri
Muut tiedot
Työpaikka tarjoaa hyvät henkilökuntaedut: kattavat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä henkilökunta-alennukset erilaisista kylpylähoidoista, ravintola- ja majoituspalveluista. Saat työskennellä kansainvälisessä ja kauniissa ympäristössä järven rannalla mukavien työkavereiden kanssa.

Oma auto helpottaa vaihteleviin työvuoroihin kulkemista. Kaikkiin työvuoroihin eivät julkiset kuljeta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Ilmoitathan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ajan ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä puh. 040 307 5600 (maanantai-perjantai) klo 9-15.
Kesto
31.1.2021, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.