(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Ähtäri
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Etsitkö vielä Sinulle sopivaa kesätyöpaikkaa? Oletko ammattitaitoinen kokki, jolta onnistuu á la carte -annosten ja buffet ruokien valmistus? Jos vastasit kyllä, voit olla tähän työpaikkaan etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ähtäriin kokkia. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti à la carte -annosten ja buffet ruokien valmistusta, niin kylmien kuin lämpimien ruokien valmistamista. Työtehtäviin kuuluu myös muita keittiön työtehtäviä ja siisteyden ylläpitämistä.

Työ alkaa kesäkuussa ja päättyy elokuussa. Työ on 2-vuorotyötä, joten varauduthan työskentelemään myös iltaisin. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko työtehtävästä, mutta sijainti tuntuu olevan liian kaukana? Ei hätää! Työntekijän on mahdollista majoittautua asiaskasyrityksemme tiloissa työsuhteen ajan.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta kokin työstä ja alan koulutusta
Hyvää paineensietokykyä
Kiinnostusta tehdä monipuolisia kokin työtehtäviä
Joustavuutta ja yhteistyötaitoja
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta
Vastuullisen työn kesän ajaksi
Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät
Majoitus mahdollisuuden tarvittaessa
Valtakunnallisen StaffPointin tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, varmista paikkasi ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.staffpoint.fi! Kerro hakemuksessasi, miksi haet paikkaa ja miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään. Kerro myös aiemmasta alan kokemuksestasi, koulutuksestasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi