(Poistunut julkaisusta)

Kokki ABC Pirkkalaan
ABC Pirkkala

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme ABC Pirkkalaan kokkia. Työtehtäviisi kuuluu ala carte annoksien, pizzojen, pikaruokien ja seisovan pöytien antimien valmistaminen. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut kokki tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin tammikuun 2021 loppuun. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on 90h/3 vko. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan klo 6-24 välille. Palkka on alan TES-mukainen.

Tehtävään etsitään kokkia tai kokkiopiskelijaa, jolla on reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä motivaatiota uuden oppimiseen. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Oletko sinä innokas kokkaaja, jolla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa? Lähetä hakemuksesi, sillä etsimme juuri sinua!