(Poistunut julkaisusta)

Kokki (á la carte)
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta työhön tarttuvaa kokkia, jolla myös à la carte -ruokien valmistustaito. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta valmius työntekijän palkkaamiseen heti on olemassa. Työaikasi sijoittuvat ravintolan aukioloaikoihin, iltapäivä / iltapainotteisesti.

Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Teet työtäsi rakkaudesta ruokaan ja pystyt toimimaan kiireisessä työympäristössä laadusta tinkimättä ja sujuvassa tiimityössä.
Eduksi katsotaan jälkiruokien ja leivonnaisten valmistaminen sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa työtä arvostetussa ja monialaisessa yrityksessä, työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mukavan keittiötiimin.

Täytä sähköinen hakemuksesi osoitteessa www.eezy.fi tai jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili meillä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344. Liitä hakemukseesi CV tai kerro hakemuksessasi muuten aiemmat työkokemuksesi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6-12 kk

Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@eezy.fi, (05) 535 4344

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.11.2020 mennessä.