(Poistunut julkaisusta)

Kokki (à la carte)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta, työhön tarttuvaa kokkia, jolla mielellään myös à la carte -ruokien valmistustaito. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta valmius työntekijän palkkaamiseen heti on olemassa.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Teet työtäsi rakkaudesta ruokaan ja pystyt toimimaan kiireisessä työympäristössä laadusta tinkimättä ja sujuvassa tiimityössä.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa työtä arvostetussa ja monialaisessa yrityksessä, työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mukavan keittiötiimin.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen 31.3.2020 mennessä os. www.vmp.fi. Mikäli olet jo työnhakijana meillä, merkitse työpaikka kiinnostavaksi. Toimi viipymättä, sillä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistäänoin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Mari Palojärvi, mari.palojarvi@eezy.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.