(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä?


Etsimme nyt herkullista ruokaa valmistavia KOKKEJA henkilöstöravintoloihin ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseemme Tornio-Kemi alueelle.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Haluat luoda makuelämyksiä ja laadukasta ruokaa asiakkaillesi monipuolisen lounastarjoilun, maukkaiden kahvila- ja Take Away -tuotteiden avulla. Ruoan valmistuksen lisäksi osallistut myös ravintolan muihin työtehtäviin, kuten asiakaspalveluun ja puhtaanapitoon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu arkisin klo 6 – 16 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia.


Sinulla on alan koulutus ja vähintään 3 vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahva näyttö käytännön osaamisestasi. Teollisuuden toimintaympäristön tuntemus helpottaa työtäsi. Olet luotettava, täsmällinen ja työotteeltasi ripeä ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme Hygieniapassia ja työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi.


Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta lyhyt hakemuksesi pian tai viimeistään 18.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Oksanen 0405484367.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.