(Poistunut julkaisusta)

KOKKEJA
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle KOKKEJA määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kokin työtehtäviin kuuluu maittavan noutopöytäruuan, sekä monipuolisten annosruokien valmistaminen ja keittiön puhtaudesta ja esivalmisteluista huolehtiminen.

Työnhakijoilta odotamme työhön soveltuvaa koulusta sekä kokemusta keittiössä työskentelystä. Aurinkoista asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja. Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa kaikkina viikon päivinä.

Jos tunnet olevasi keittiössä kuin kotonasi, älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana! Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Tarjoamme rikastuttavan ja monipuolisen työkokemuksen ja mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.