(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja
Oy Botta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Toimintamme kasvaessa haemme legendaariselle Bottalle innostuneita ja ammattitaitoisia

KOKKEJA

Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja intoa tiukemmassakin työtahdissa.

Toivomme parin vuoden työkokemusta ja soveltuvaa koulusta, sekä ennen kaikkea reipasta asennetta. Arvostamme kädentaitoja sekä aktiivista otetta käytännön työhön. Keittiömme itsevalmistusaste on korkea. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä lounas-, à la carte- ja tilausravintolan tarpeiden mukaan. Bottan kolmen eri ravintolan ruoat valmistetaan samassa keittiössä. Työaika vaihtelee klo 8-03:30 välillä, yötyöt painottuvat viikonloppuihin.

Yhteisöllisyys kuvaa parhaiten dynaamista työyhteisöämme. Tarjoamme kannustavan työympäristön Etu-Töölössä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita. Henkilöstöllemme on tarjolla laaja työterveyshuolto, virkistyspäiviä ja muita pienempiä kannustimia.

Jos tunnet vetoa kokin tehtävään, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.11.2019 mennessä osoitteeseen mikko.nyman@botta.fi. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ravintoloistamme

www.manala.fi

www.urhospub.fi

www.bottaevents.fi