(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen keskustan Pancho Villaan KOKKEJA toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat osa-aikaisena jo kevään korvilla ja kesää kohden työtunnit kipuavat keskimäärin 80h/3 viikossa. Ylpeänä saamme jakaa Pancho Villan ilosanomaa, he kasvavat Seinäjoella ja avaavat syksyllä uuden ravintolan Ideaparkiin. Nyt myös sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan uuden ravintolan avaus ja olla mukana avaamassa Pancho Villaa Seinäjoen Ideaparkiin!

Hakijoilta odotamme:
- kokemusta entuudestaan kokin työtehtävistä lounas- ja ala’ carte
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- paineensietokykyä
- sitoutuneisuutta

Tarjoamme:
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- kattavan perehdytyksen
- tilaisuuden päästä kerryttämään työkokemusta ravintola-alalta
- loisto tilaisuuden olla mukana uuden ravintolan avauksessa

Haastattelut aloitamme heti. Työt alkavat kevään aikana. Kesää kohden työtunnit kasvavat ja syksyllä saat olla mukana rakentamassa uutta tarinaa Pancho Villaan. Voit olla opintojasi päättävä tai jo kokin kokemuksella koulittu työnhakija. Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.
Muistathan kertoa myös kaverillesi tästä mahtavasta työmahdollisuudesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.
Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.