(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo ja erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ajoittain hektiselläkin ravintola-alalla? Meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaillemme KOKKEJA monipuolisiin työtehtäviin Lappeenrantaan ja Imatralle sekä lähialueille.

Työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistustehtävät sekä muut keittiötyöt asiakkaidemme lounas- ja henkilöstöravintoloissa. Personalhusetin työntekijänä sinulla on mahdollisuus tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan osa- tai kokoaikaisesti. Työajat voivat vaihdella ja töitä voi olla tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta ravintolakeittiöstä. Erityisesti kokemus henkilöstö- tai lounasravintoloista on eduksesi. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja kestät hyvin kiireistäkin työympäristöä. Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, tunnollista ja tekevää työotetta sekä hygieniapassia. Ravintola-alan työntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian ja kerro meille lisää itsestäsi! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi