(Poistunut julkaisusta)

KOKKEJA
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Oletko sinä intohimoinen ja joustavaa työskentelyä rakastava KOKKI? Monenkirjavat asiakasyrityksemme tarvitsevat sinua sekä keikkavuoroihin että pidempiaikaisempiin määräaikaisuuksiin.

Mistä on kysymys? Opteam tarjoaa sinulle monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Tunnemme alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi suureen valikoimaan mielenkiintoisia työpaikkoja. Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme? Haemme työhön kokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan kokkikonkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan? Päästäksesi osaksi Opteamin osaavaa kokkikööriä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Yhteydenotonmuoto on vapaa: voit lähettää heti hakemuksen tai kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla. Tärkeintä on, että tartut toimeen! Kuulemiin!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus