(Poistunut julkaisusta)

KOKKEJA
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Hei KOKKI, haluatko työskennellä joustavasti, monipuolisesti ja olla oman työvuorolistasi kuningas? Meillä Opteamilla se on mahdollista!

Etsimme KOKKEJA keikkatöihin. Haussa on tyyppejä, joilta löytyy jo tutkinto keittiöpuolelta ja aikaisempi kokemus kentältä lasketaan hakijan eduksi. Alan ammattilaisena tiedät varmasti jo, mitä keittiössä työskentely vaatii, joten eiköhän keskitytä siihen,mitä me voimme tarjota sinulle:

Opteamilla työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti. Homma toimii siten, että me tarjoamme sinulle kirjavan valikoiman työvuoroja erilaisissa ravintoloissa, ja sinä valitset niistä itsellesi parhaiten sopivat. Teet töitä juuri silloin kun haluat ja juuri siellä missä haluat.

Keikkailu sopii kokille, joka on kiinnostunut kartuttamaan kokemustaan monipuolisesti eri ravintoloissa ja tarttuu muitta mutkitta töihin myös itselleen uusissa ympäristöissä. Osa keikoista kestää vain yhden työvuoron, ja toisaalta asiakkaamme hakevat usein tekijää myös pidempiaikaisiin pesteihin.

Aimo annos osaamista ja intoa erilaisiin työvuoroihin –ennen kaikkea näitä asioita me sinulta toivomme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja vaikka heti kun löydämme sinut, joten hae meille jo tänään!

Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Salmonellatodistus