(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Virgin Oiliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Virgin Oil Co. tarjoaa ruokailijoilleen 190 asiakaspaikkaa, amerikanitalialaisia annoksia, pizzaa puu-uunista, viiniä tynnyreistä sekä unohtumattomia makuelämyksiä – tämän ravintolan kokkina sinulle ei tule tylsää!
Haemme loppuvuodeksi useampaa KOKKIA Virgin Oilin keittiöön.

Virgin Oilin Show&Dinner on ravintolaelämys, jonka vertaista ei Helsingistä löydy! Voulez Vous Cabaret saapuu viihdyttämään vieraitaan pikkujoulu kauden ajaksi ja tämän elegantin koko illan elämyksen aikana asiakkaat pääsevät nauttimaan ranskalaisista makunautinnoista seuraten samalla mahtavia Moulin Rouge henkisiä esityksiä. Sinun tehtäväsi on huolehtia Show & Dinner iltojen herkullisistä ruoista. Lisäksi tarjolla on myös vuoroja á la carten parissa.

Tarvitset työssä jo hieman aiempaa kokemusta kokin työstä ja erinomaista asennetta. Takaamme että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tehokkuus, tiimityötaidot ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Sinulla tulee olla myös sujuva suomen tai englannin kielen taito.

Työt alkavat lokakuussa, marras- ja joulukuuksi tarjoamme 90h/3vkoon. Mahdollista on että työt jatkuvat sesongin jälkeen.

Nyt on sinun vuorosi loistaa! Lähetä hakemus jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi