Kokkeja Vierumäelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

KOKKEJA VIERUMÄELLE

Vierumäki uudistuu ja ravintoloihin tarvitaan uusia ammattilaisia. Nyt on mahdollisuus päästä tekemään ja kokemaan uutta! Vierumäki on monipuolinen kohde ja tunnettu mukavuudestaan sekä liikunnallisista elämyksistään. Golfkentät sekä harrastusmahdollisuudet lisääntyvät, ravintoloissakin on pian varaa valita! Lähdetkö mukaan tekemään asiakkaillemme uusia ja maistuvia elämyksiä?  

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme kahta kokkia työskentelemään aamiaisen, lounaan, à la carte pizzojen ja burgereiden sekä muiden kiinnostavien ruokatuotteiden maailmassa. Kokkimme voi olla kokemattomampikin, työssä oppii, mutta aikaisempi kokemus on plussaa. 

----------

Mitä odotamme hakijalta

Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta aamiaisten ja pizzojen tekemisestä. Kokemus à la carte puolelta on ehdottomasti etu! Myös reipas asenne sekä aito asiakaspalveluhenkisyys on tässä tehtävässä valttia. Työ vaatii myös hygieniapassin.

Odotamme työnhakijoilta:

- aikaisempaa kokemusta aamiaisen ja pizzojen tekemisestä

- hygieniapassia

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- oma auto eduksi

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan sekä mahtavat työkaverit. Työ alkaa määräaikaisena henkilöstövuokrauksen kautta, mutta työssä on mahdollisuus vakinaistua.

Palkkaus noudattaa matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimusta.

Työt alkavat 13.7. tai sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla noin 20 h / viikko.

---------- 

Hae pian

Täytä hakemus pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos hakemuksesi on jo meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa myös somekanaviamme, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472885
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Lahti