Kokkeja Vierumäelle Holiday Clubille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Kokkeja Vierumäelle Holiday Clubille

Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 tyylikästä huonetta, Hill Grill ja Pine Pub -ravintolat, rentouttava Day Spa, R-kioski, tenniskenttä ja kuntosali sekä monipuoliset kokouspalvelut. Kohde täydentyy kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä.

Etsimme asiakkaallemme Holiday Club Vierumäelle kokkeja. Työnkuvaasi kuuluu lounaiden, aamiaisen, à la carten, pizzojen ja burgereiden valmistaminen. Kokin työaika vaihtelee kaksivuorotyössä laajimmillaan klo 5-24 välisenä aikana ja työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja olisi noin 20h/vko tarjolla. 

ODOTAMME SINULTA

- Luovuutta keittiössä

- Ammattipätevyyttä ja kokemus alalta katsotaan eduksi

- Positiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan

- Aitoa innostusta ja kiinnostusta alaa kohtaan

- Osaat pitää laadun yllä isoista annos määristä huolimatta

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Meidät saat parhaiten kiinni arkisin klo 9-15. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477682
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Lahti