Kokkeja vakituiseen työsuhteeseen!
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021
Onko hyvän ruoan loihtimen ja loistavan asiakaspalvelun tuottaminen lähellä sydäntäsi? Jos on  voit olla etsimämme tekijä. Lue siis eteenpäin! 
 
Etsimme asikkaallemme Paimioon KOKKEJA vakituiseen työsuhteeseen valmistus - ja palvelukeittiöihin. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian.
 
Työaika pääasiassa arkisin klo 6-18, mutta tarvittaessa toivomme joustavuutta tehdä myös viikonlopputöitä. 
 
Työtehtävinäsi on työskennellä yhdessä kokkitiimin kanssa valmistuskeittiössä tai palvelukeittiössä. Valmistuskeittiön työtehtävinäsi ovat muun kokkitiimin kanssa valmistaa aterioita paikan päällä tarjottaviksi sekä pakata ja lähettää ruokaa alueen palvelukeittiöihin. Palvelukeittiössä valmistat muun muassa lisäkkeitä sekä aamu -ja iltapalaa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu omavalvontamittaukset  tilaukset sekä yleiset puhtaanapitotyöt.
 
Edellytämme catering-alan koulutusta tai vankkaa työkokemusta alalta. Sinulta löytyy lisäksi hygieniapassi. Puhut sujuvaa suomea ja sinulla on hyvä fyysinen kunto.
 
Työturvallisuus - ja EA-kortit  ravitsemus- sekä ympäristöpassit sekä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. 
 
Työympäristön vuoksi edellytämme  että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) - lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote  joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 
 
Etsimämme henkilö kykenee hektiseen työhön  jonka ripeä työote sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työskentelet mukana tiimissä ja omalta osaltasi varmistat sen toimivuuden. Asiakaslähtöisyys on sinulle tärkeää ja olet oma-aloitteinen ja joustava työntekijä.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen  vastuullisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä asiakasyrityksessämme. Tässä työssä pääset tuottamaan asiakkaille parasta palvelua yhdessä muun sitoutuneen henkilökunnan kanssa! 
Jos kiinnostuit tehtävästä  jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa 
HR-konsultti Sari Europaeus  sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!
 
Personalhuset  http://www.personalhuset.fi  koostuu henkilöstöalan ammattilaisista  jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden https://www.aaltovoima.fi/ kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia  joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot