(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja uuteen ravintolaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2018

Haemme KOKKEJA Vantaalle Kesäkuussa avattavaan uuteen ravintolaan.

Kesäkuussa 2018 avataan rennolla ja pirteällä meiningillä varustettu ruoka-seurusteluravintola. Vantaan oma olohuone, johon voit loistavan sijainnin ansiosta piipahtaa yksin, kaksin tai isommallakin porukalla pelkille after workeille tai istumaan iltaa pidemmän kaavan mukaan. Ravintola tarjoaa sesongin mukaisesti laadukkaista raaka-aineista tehtyjä a la carte -annoksia suurella sydämellä ja käsityötä arvostaen. Ravintolaan voit myös tulla erikoiskahville ja värikkäille jälkiruoille.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 60-90h/3viikkoa ja työajat sijoittuvat 08:00-01:00 väliselle ajalle. Voit olla juuri valmistunut tai jo jonkin verran kokemusta taaksesi haalinut kokki, mutta pääasia on, annat innokkuutesi tulla esille. Työsopimus solmitaan Opteamin kanssa ja palkkaus katsotaan sopimuksen mukaan.

Tule valloittamaan iloisella persoonallasi koko tiimi ja hurmaamaan asiakkaamme. Haastattelemme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hyppää remmiin, missä duunitkin taittuu zillaten!

Edellytykset työnsaannille: Ravintola-alan koulutus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi