Kokkeja Tunturihotelli Iso-Syötteelle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsimme nyt niin aamupala kuin á la carte taitoisia kokkeja Hilltop ravintolaan.

Ravintola Hilltop

Rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan ja upean maiseman äärellä luovat puitteet mieleenpainuville elämyksille. Tunturihotelli Iso-Syötteen ylimpään kerrokseen on avattu syyskuussa 2020 upea, pohjoisen puhtaita makuja ja näköaloja tarjoileva Ravintola Hilltop. Hirrestä valmistetun tilan sydämenä toimii suuri avokeittiö ja hehkuva hiiligrilli. 

Vaatimuksena on alan koulutus ja työkokemusta jo muutaman vuoden verran. Suomenkielen taito on välttämätön. Reipas ja iloinen asenne kuitenkin on se kaikkein tärkein. Sillä se sesonki taittuu hienosti ja nautit työnteosta kauttamme koko syksyn ja talven.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisessa uudessa hotellissa. Täysin uusi keittiö ja sen hulppeat laitteet odottavat sinua. Tähän työpaikkaan et voi olla ihastumatta. Tarkemmin voit käydä tutustumassa hotelliin heidän nettisivuilla www.hotelli-isosyote.fi

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan. Työt alkavat heti ja kestävät keväälle 2022 saakka. Tarjolla täydet tunnit ja kilpailukyinen palkka. Majoitus järjestyy huokeaan hintaan.

Haethan vain hakuilmoituksen kautta, ja muistathan liittää cv:n.

Lisätietoja: Ilari Kesti 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495669
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Pudasjärvi