Kokkeja, Solo Sokos Hotel Torni, Tampere
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2021

 Kokki, Solo Sokos Hotel Torni Tampere 

Kunnianosoitus tamperelaisille ilmiöille.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa täysin uudenlaisia hotellielämyksiä ympäri maailmaa yhteen tuleville ihmisille. Jokainen päivä hotellissa on oma huikea seikkailunsa. Torni Tampere on suomen korkein hotelli, josta on uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Tornin fiiliksessä yhdistyy Tampereen historia ja paikalliset legendat saumattomasti moderniin tunnelmaan ja upeaan designiin. Viihtyminen on tehty helpoksi ja hotellin kolme ravintolaa ja kattobaari kattoterasseineen vie kokemuksen aivan uudelle tasolle.

KOKKI, SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPERE 

Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä ja sinulta löytyy hygieniapassi. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työvuorojen vaihdellessa aamiaiselta a la Carteen, oman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin ravintoloihimme Tampereella. 

 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 
 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 60 h/ 3vko sekä 90 h/ 3vko. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-TORNI-TAMPERE/Kokkeja--Solo-Sokos-Hotel-Torni--Tampere_R-9450

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Mikko juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  

 

Keittiöpäällikkö Mikko Kankaanpään tavoitat parhaiten p. 050 63816, mikko.kankaanpaa@sok.fi. 

 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

 

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542604
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere