(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Social Burgerjoint
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Burgeripoppoomme kaipaa rinnalleen aikaansaavaa
ja motivoitunutta kokkia.

Social Burgerjoint on kahden intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kaverin, Herkon ja Pikkiksen perustama yritys, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Social Burgerjoint -ravintoloita on tällä hetkellä kuusi kappaletta Helsingissä, Haminassa, Keravalla ja Porvoossa. Ja lisää tulee.

Ravintolaketjustamme erityisen ja erottuvan tekevät ihmisemme. Ja tähän erityiseen porukkaan kaipaamme nyt aikaansaavia ja motivoituneita kokkeja. Työpisteesi sijaitsee Lahden keskustassa osoitteessa Mariankatu 10.

ME? 

Olemme ennemminkin yhteisö kuin ravintola. Kun puhumme meistä, puhumme Burgerhoodista – Burgerhood tarkoittaa koko meidän jengiä; asiakkaita, henkilökuntaa, yrittäjiä ja porukkaa Kalasataman officella. Pyrimme siihen, että asiakas voi meillä sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

Social Burgerjointin konsepti on yksinkertainen: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei meillä ole, erityisen meistä todellakin tekevät ihmisemme. Ja kova kööri meillä onkin kasassa, mutta yhdelle loistavalle hahmolle olisi nyt riveissämme tilaa.

Muista, vaan älä säikähdä – Burgerhood vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän.

TEHTÄVÄSI?

Meidän Burgerhood prospectit, burgerikokit, burgeripersoonat…you name it…kantavat vastuuta laajasti ja monipuolisesti, että keittiössä ja salissa homma toimii. Jos tunti sitten rakensit Euroopan parhaita burgereita keittiön puolella, mahdollisesti seuraavassa hetkessä olet niitä malttamattomiin käsiin salin puolella ojentamassa.

Vauhdikkaan päivän aikana olet todennäköisesti myös ehtinyt purkaa ruuhkaa kassalla, tehdä esivalmisteluja keittiössä sekä pistää tiskit ojennukseen. Sinne siis nenäsi osoittaa, missä apukäsiä ja lisälihaksia juuri sillä hetkellä tarvitaan.

SINÄ?

Omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ravintola- tai kahvilatyöskentelystä. Suuri plussa on, jos sinulla on kokemusta Mibrasa puuhiiligrillin käytöstä. Tärkeintä on asenne – joustavuus ja nälkä uuden oppimiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä pärjäämiseksi ja siitä nauttimiseksi.  

Yhteinen missiomme on tehdä ja tarjota Euroopan parasta burgeria ja vähän päälle, ja se onnistuu vain tiimin saumattomalla yhteistyöllä. Meillä kaveria jeesataan pyytämättäkin, jotta kaikki ympärillämme pärjäisivät parhaalla mahdollisella tavalla duunissaan. Burgerhoodissa onnistutaan ja voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Aina.

Energia ja asenne, motivaatio ja nälkä uuden oppimiseen – nämä elementit on onnistuttu teikäläisen persoonaan aika hurmaavasti paketoimaan. Joten…Welcome To The Burgerhood!

Lisätietoja hakuun:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

0444272325