(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Snickariin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Maalaukselliset maisemat, meri ja vierasvenesatama, idylliset vanhankaupungin kujat ja lukuisat terassit ja ravintolat ovat täynnä hyväntuulisia lomalaisia, jotka odottavat hymyileviä ammattilaisia tarjoilemaan ruokaa ja juomaa laidasta laitaan. Ja kyllä, Naantalissa paistaa aina aurinko, vaikka muualla sataisi!

Haemme ammattitaitoista KOKKEJA ravintola Snickariin. Snickari on täysin uudistunut ravintola Naantalin vanhan kaupungin ja vierasvenesataman kupeessa, historiallisessa puutalomiljöössä. Tämä ravintola tuo historian ja perinteet tyylikkäästi tähän päivään. Tarjolla on puhtaita makuja läheltä, kera merinäköalan ja ainutlaatuisen tunnelman. Snickarin kokkina valmistat herkullisia ja alueen historiaa henkiviä annoksia läheltä tulevista laadukkaista raaka-aineista.'

Tehtävä edellyttää sinulta:

  • aiempaa kokemusta kokin työstä erityisesti à la carte ravintolassa

  • ylpeyttä työstäsi – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta

  • positiivista työskentelyasennetta ja yhteen hiileen puhaltamista

  • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa ja tarvittaessa kykyä myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn

  • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa

  • suomen ja englannin kielen taitoa

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa, mutta voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo viikonloppuisin huhtikuussa. Ruissalon kesä jatkuu aina syyskuulle asti, joten kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä työhön. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi! Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa.

Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi huomioiden. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten merelliseen kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin. Älä myöskään jää empimään – valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Kumppanina rekrytoinnissa toimii Opteam, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan joko Opteamille tai ravintolan omistavalle Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Snickarin ohella koko Naantalin Kylpylä ravintoloineen sekä Naantalin Kaivohuone ja Turussa Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, kahvila Honkapirtti ja kahvila Vanha Tammi.

Edellytykset työnsaannille: Hygianiapassi