(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja sesonkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaillemme ravintolaan kokkeja tulevaan sesonkiin. Töitä on aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Töitä on tarjolla aamiais-, carte- ja buffavuoroihin. Töiden suunniteltu aloitusaika on loka-marraskuussa, perehdytysvuoroja on jo aiemmin. Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti tai halutessasi voit toimia myös keikkakokkina.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, aitoa kiinnostusta ruoanlaittoon sekä kykyä tarjota vieraille unohtumattomia ravintolaelämyksiä. Edellytämme, että sinulta löytyy hyväksytysti suoritettu hygienipassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää aikaisemman työkokemuksen lisäksi hyvää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä jatkuvasti työssäsi. Toivomme, että olet joustava ja vastuuntuntoinen työntekijä, jolla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä. Työt alkavat marraskuussa täysipainoisesti, aikaisemmin voi olla muutamia vuoroja viikossa. Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan ajantasainen CV. Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset. Toteutamme osan haastatteluista videohaastatteluina, joten tarkkailethan sähköpostiasi!
Kesto
talvisesonki
Lisätietoja
Tanja Heikkilä, tanja.heikkila@vmp.fi, 0440 188 990
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.10.2019 mennessä.