(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja sesonkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Napapiirille ravintolaan a la carte kokkeja tulevaan sesonkiin. Töitä on aamu- ja iltavuorossa sekä viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, aitoa kiinnostusta ruoanlaittoon sekä kykyä tarjota vieraille unohtumattomia ravintolaelämyksiä. Edellytämme, että sinulta löytyy hyväksytysti suoritettu hygienipassi ja voimassa oleva salmonellatodistus.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää aikaisemman työkokemuksen lisäksi hyvää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä jatkuvasti työssäsi. Toivomme, että olet joustava ja vastuuntuntoinen työntekijä, jolla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä. Työt alkavat marraskuussa täysipainoisesti, aikaisemmin voi olla muutamia vuoroja viikossa. Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan ajantasainen CV. Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset.

Toivottavasti tapaamme pian haastattelun merkeissä!
Kesto
huhtikuu 2019
Lisätietoja
Tanja Heikkilä, tanja.heikkila@vmp.fi, 0440 188 990
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.10.2018 mennessä.