Kokkeja sekä vastaavia kokkeja Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia jatkaa vahvaa kasvuaan ja aloittaa uusien koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Helsingissä elokuussa 2019. Haemme nyt ammattitaitoisia kokkeja toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme! Tarjolla on myös töitä vastaaville kokeille, mainitse hakemuksessa oletko kiinnostunut myös vastaavan kokin paikasta.

Tulevat työpisteet sijaitsevat Kannelmäessä, Malminkartanossa, Pitäjänmäessä, Haagassa, Munkkivuoressa, Pikku-Huopalahdessa sekä Pasilassa.

Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Etsimillämme henkilöillä on kokin tai dieettikokin ammattitutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätiedot: rekrytointi@palmia.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1273202
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki