(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja sekä dieettikokkeja Turkuun!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme nyt ammattitaitoisia kokkeja toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme.

Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten ruoanvalmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, puhdistusohjelma, hävikinseuranta sekä omavalvonnan toteuttaminen.

Etsimillämme henkilöillä on kokin/dieettikokin ammattitutkinto ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Kehittämishaluinen työote, ratkaisukeskeisyys, dieettiosaaminen, joustavuus ja kyky tehdä työtä myös itsenäisesti ovat tärkeitä edellytyksiä työssä menestymiselle. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi ajoittain haastavissa tilanteissa, olet tottunut tsemppaamaan tiimin jäseniä positiivisella asenteella ja sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.6.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot: Aluepäällikkö Eija Tonteri, p. 0505091260: ke 22.5, ma 27.5 ja ke 29.5, ma 3.6. klo 14-16.
Toimialapäällikkö Satu Grönlund, p. 040 631 9512, pe 24.5 ja ke 5.6. klo 15-17.