(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja rinneravintoihin Leville
Oy Levi Ski Resort Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Levi Restaurantsin rinneravintolat ovat valmiina palvelemaan tunturissa liikkujaa ympäri vuoden. Kesällä olemme lähellä aktiviteetteja ja talvella mäkeä jaksaa laskea, kun välillä poikkeaa lämpimälle kaakaolle, pikkusuolaiselle tai paistattelemaan päivää aurinkoiselle terassille.

Tekipä mielesi pikaruokaa, tai nauttia pöydän ääressä pitkän kaavan mukaan, Leviltä löytyy valinnanvaraa. Löydä vatsallesi ja seurueellesi sopivin vaihtoehto, kaikki näppärästi rinteiden äärellä!

Olisiko Sinun nyt aika ottaa askel kohti pohjoista Levitunturia ja hakeutua töihin kenties toiselle paikkakunnalle? Tarjolla on tällä hetkellä muutaman kuukauden pestejä, helmikuusta - huhtikuuhun 2020.

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Onko ominta alaasi buffetkokin työt vai keskitytkö mieluummin pizzoihin vai löytyykö osaamista kenties pikaruokaravintolan puolelta. Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan rinneravintolan.

Rinneravintoloita on yhteensä 7 ympäri Levitunturia ja jokainen on vähän omanlaisensa "persoona".

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä meidän tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja Suomen Lapissa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Vaatimuksena työhön on täysi-ikäisyys, suomen ja englannin kielen taito kohtullinen taito ja hygieniapassi. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy puolestamme. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan järjestelmän kautta, teemme valintoja jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.