(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja, Ravintola Hampton Bay
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Haemme kokoaikaisia kokkeja Etelä-Helsinkiin avattavaan uuteen ruokaravintolaan. Tässä työssä pääset näyttämään taitosi ja kehittymään alan huippuammattilaisten tiimissä, jota luotsaa Harri Syrjänen. Merenrannalla sijaitsevan ravintolan ovet avautuvat huhtikuussa 2018, ja haluamme mukaan parhaat ammattilaiset!

Edellytämme sinulta kokin koulutuksen lisäksi käytännön ammattitaitoa, kykyä laadukkaaseen työskentelyyn myös kiireen keskellä sekä palavaa halua kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi, joka työskentelee saumattomasti osana ravintolan tiimiä ja suhtautuu aidolla intohimolla laadukkaaseen ruokaan. Lisäksi sinulta pitäisi löytyä joko suomen tai englannin sujuva kielitaito.

Työt käynnistyvät perehdytyksellä 26.4. ja työsuhde kestää sopimuksen mukaan elokuun loppuun tai syyskuun puoliväliin. Määräaikainen työsuhde solmitaan Opteamin kanssa, mutta hyvällä tekijällä on kesän jälkeen mahdollisuus päätyä ravintolan omaksi työntekijäksi. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kesätyöstä vai pidemmästä pestistä.

Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Ravintola-alan koulutus, Työkokemus 1-3 v