(Poistunut julkaisusta)

Kokkeja Ravintola Andreaan
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Helsingin keskustaan avataan uusi tunnelmallinen Pohjoismaisella spakonseptilla varustettu hotelli St. George. Haemme luksushotelliin LOUNAS- ja A LA CARTE KOKKEJA.

Nyt pääset luomaan uusia mahdollisuuksia Helsingin Yrjönkadulle avattavaan hotelliin. Hotelli St. Georgen rakennukset huokuvat eri tarinoita 1840-luvulta asti, joiden kerronta näkyy myös Ravintola Andreassa ja St. George Bakery & Bar:ssa. Ravintola Andrea on kortteliravintola, joka tarjoilee hulppeassa ympäristössä paikallisista, lähellä tuotetuista ja aidosti tuoreista raaka-aineista lounasta sekä illallista. Ravintola Andrea on anatolilainen keittiö, ei Fine vaan Fun Dining.

Tunteja on tarjolla keskimäärin 90-112,5h / 3 viikkoa ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Löytyykö sinulta intohimoa ja aitoa kiinnostusta parempaan ruokaan ja asenteesi on korkealla? Oletko kerännyt jo kokemusta lounas- ja À la Carte-kokin tehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, sovit mainiosti St. Georgen mahtavaan porukkaan. Toivomme sinulta englannin ja suomen kielen taitoa ja tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä oma hakemuksesi mahdollisimman pian!

A new hotel with Nordic spa concept, St. George is opened to the center of Helsinki and now we are looking for a LUNCH AND Á LA CARTE CHEF to work at the luxury hotel.

The buildings of St. George tell different stories all the way from the 1840 s and the stories are visible at the Restaurant Andrea and at the St. George Bakery & Bar. Restaurant Andrea is a block restaurant that serves lunch and dinner with locally and nearby produced ingredients. Andrea offers not just Fine but Fun dining.

Your contract will be fixed-term contract with average of 90-112,5 hours in 3 weeks and the shifts place to all opening hours of the restaurant. Do you have passion and real interest towards better food and your attitude is high? Do you already have you experience as a lunch and á la carte chef? If you answered yes, you will fit right in with the awesome crew at St. George! We also wish that you speak English and Finnish. The job will start according to contract, and we offer a competitive salary.

We will start interviewing during the application time so leave your application soon as possible!

Edellytykset työnsaannille: Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Suomen kielen taito, Työkokemus 1-3v