Kokkeja, Radisson Blu Grand Hotel Tammer
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.12.2021

Kokki, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 

Suurten tarinoiden näyttämö, jossa kunnianhimoisena tavoitteena on tarjota vieraille unohtumattomat elämykset joka kohtaamisessa.

Upealla sijainnilla Tammerkosken varrella majaileva uskomattoman kaunis Radisson Blu Grand Hotel Tammer on ainutlaatuinen kokemus. Hotellissa on historian tuntua sekä kaunista modernia otetta. Ilmapiiri Hotel Tammerissa on viihtyisän rento ja henkilökunnan asenne kannustaa aina yrittämään parastaan.

KOKKI, RADISSON BLU GRAND HOTEL TAMMER, TAMPERE 

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työvuorojen vaihdellessa Super Breakfast aamiaiselta, Bistro Tammerin a la carteen. Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tehtävässä edellytetään alan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen tai englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Sinulta löytyy hygieniapassi ja oikeaa asennetta!

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella. 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 60 h- 90 h / 3vko. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-GRAND-HOTEL-TAMMER/Kokkeja--Radisson-Blu-Grand-Hotel-Tammer--Tampere_R-9374

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Jaana juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  

Operational Manager Jaana Kariskosken tavoitat parhaiten p. 0408641486 tai jaana.kariskoski@sok.fi. 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542529
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere